Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28693
Title: Оптимальний спосіб виробництва пивного солоду
Authors: Общий, С. А.
Ігнатенко, М. М.
Кацька, О. В.
Александров, В. Л.
Issue Date: 25-Apr-2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Общий С. А., Ігнатенко М. М., Кацька О. В., Александров В. Л. Оптимальний спосіб виробництва пивного солоду. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Кіптела Л. В., Загорулько О. Є. Харків. 2012. Ч. 2. С. 49
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28693
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012__2-49.pdf173.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.