Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28650
Название: Шляхи розвитку технологій переробки культивованих грибів у кулінарну продукцію
Авторы: Кисельова, К. Д.
Научный руководитель: Крайнюк, Л. М.
Дата публикации: 2013
Издательство: ХДУХТ
Библиографическое описание: Кисельова К. Д. Шляхи розвитку технологій переробки культивованих грибів у кулінарну продукцію. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Крайнюк Л. М. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 21.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28650
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_20-20.pdf132.65 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.