Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28645
Название: Прянощі в українській кухні та їх використання
Авторы: Івасишина, Г. В.
Научный руководитель: Крайнюк, Л. М.
Дата публикации: 2013
Издательство: ХДУХТ
Библиографическое описание: Івасишина Г. В. Прянощі в українській кухні та їх використання. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер Крайнюк Л. М.Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 17.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28645
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_16-16.pdf133.12 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.