Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28643
Назва: Способи інтенсифікації деструкції біополімерів
Автори: Задорожна, І. В.
Науковий керівник : Пивоваров, Є. П.
Нагорний, О. Ю .
Дата публікації: 2013
Видавництво: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Задорожна І. В. Способи інтенсифікації деструкції біополімерів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. . Пивоваров Є. П., Нагорний О. Ю. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 15.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28643
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_14-14.pdf132.92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.