Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28632
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПивоваров, П. П.-
dc.contributor.advisorГринченко, Н. Г.,-
dc.contributor.advisorПлотнікова, Р. В.-
dc.contributor.authorВеселова, Н. В.-
dc.date.accessioned2023-03-30T06:59:52Z-
dc.date.available2023-03-30T06:59:52Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationВеселова Н. В. Розробка рекомендацій із використання гранул, одержаних у межах реалізації технології молочної сировини з регульованим сольовим складом. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Пивоваров П. П., Гринченко Н. Г., Плотнікова Р. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 9.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28632-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХДУХТuk_UA
dc.titleРозробка рекомендацій із використання гранул, одержаних у межах реалізації технології молочної сировини з регульованим сольовим складомuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_8-8.pdf132.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.