Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28632
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Пивоваров, П. П. | - |
dc.contributor.advisor | Гринченко, Н. Г., | - |
dc.contributor.advisor | Плотнікова, Р. В. | - |
dc.contributor.author | Веселова, Н. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-30T06:59:52Z | - |
dc.date.available | 2023-03-30T06:59:52Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Веселова Н. В. Розробка рекомендацій із використання гранул, одержаних у межах реалізації технології молочної сировини з регульованим сольовим складом. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Пивоваров П. П., Гринченко Н. Г., Плотнікова Р. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 9. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28632 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Розробка рекомендацій із використання гранул, одержаних у межах реалізації технології молочної сировини з регульованим сольовим складом | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_8-8.pdf | 132.57 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.