Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28628
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorЧуйко, А. М.-
dc.contributor.authorБорисенко, І. В.-
dc.date.accessioned2023-03-30T06:44:57Z-
dc.date.available2023-03-30T06:44:57Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationБорисенко І. В. Дослідження можливості використання пасти з гарбуза й моркви та фруктози у виробництві йогуртів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Чуйко А. М. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 5.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28628-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження можливості використання пасти з гарбуза й моркви та фруктози у виробництві йогуртівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_4-4.pdf132.79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.