Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28539
Название: Удосконалення структури рівняння для розрахунку тепловіддачі у разі опріснення води виморожуванням
Авторы: Коваленко, О. О.
Василів, О. Б.
Іщенко, С. В.
Фуркало, С. В.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Коваленко О. О., Василів О. Б., Іщенко С. В., Фуркало С. В. Удосконалення структури рівняння для розрахунку тепловіддачі у разі опріснення води виморожуванням. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 30-31.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28539
Располагается в коллекциях:Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_16.05.13_-30-31.pdf247.53 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.