Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28539
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКоваленко, О. О.-
dc.contributor.authorВасилів, О. Б.-
dc.contributor.authorІщенко, С. В.-
dc.contributor.authorФуркало, С. В.-
dc.date.accessioned2023-03-28T17:05:47Z-
dc.date.available2023-03-28T17:05:47Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationКоваленко О. О., Василів О. Б., Іщенко С. В., Фуркало С. В. Удосконалення структури рівняння для розрахунку тепловіддачі у разі опріснення води виморожуванням. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 30-31.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28539-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleУдосконалення структури рівняння для розрахунку тепловіддачі у разі опріснення води виморожуваннямuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_16.05.13_-30-31.pdf247.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.