Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28513
Title: Електроактивована вода в технології промитих рибних фаршів
Authors: Віннов, О. С.
Маєвська, Т. М.
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Віннов О. С., Маєвська Т. М. Електроактивована вода в технології промитих рибних фаршів. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 5-6.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28513
Appears in Collections:Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_16.05.13_-5-6.pdf306.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.