Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28496
Title: | Вплив методів обробки мінеральної води на її властивості |
Authors: | Аксьонова, О. Ф. Любавіна, О. О. Михайленко, В. Г. |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Аксьонова О. Ф., Любавіна О. О., Михайленко В. Г. Вплив методів обробки мінеральної води на її властивості. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 3-4. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28496 |
Appears in Collections: | Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_16.05.13_-3-4.pdf | 231.51 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.