Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28496
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАксьонова, О. Ф.-
dc.contributor.authorЛюбавіна, О. О.-
dc.contributor.authorМихайленко, В. Г.-
dc.date.accessioned2023-03-28T12:48:42Z-
dc.date.available2023-03-28T12:48:42Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationАксьонова О. Ф., Любавіна О. О., Михайленко В. Г. Вплив методів обробки мінеральної води на її властивості. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 3-4.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28496-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleВплив методів обробки мінеральної води на її властивостіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_16.05.13_-3-4.pdf231.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.