Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2843
Назва: Удосконалення процесу концентрування плодоовочевих пюре
Автори: Постаджиєв, О. І.
Пеліванова, В. Д.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Постаджиєв О. І., Пеліванова В. Д. Удосконалення процесу концентрування плодоовочевих пюре. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 576-578 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2843
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-576-578.pdf294.37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.