Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2843
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПостаджиєв, О. І.-
dc.contributor.authorПеліванова, В. Д.-
dc.date.accessioned2022-07-07T09:35:19Z-
dc.date.available2022-07-07T09:35:19Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationПостаджиєв О. І., Пеліванова В. Д. Удосконалення процесу концентрування плодоовочевих пюре. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 576-578 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2843-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleУдосконалення процесу концентрування плодоовочевих пюреuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-576-578.pdf294.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.