Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2843
Title: | Удосконалення процесу концентрування плодоовочевих пюре |
Authors: | Постаджиєв, О. І. Пеліванова, В. Д. |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Постаджиєв О. І., Пеліванова В. Д. Удосконалення процесу концентрування плодоовочевих пюре. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 576-578 с. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2843 |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
materialy-MNPK_SIAHV_2021-576-578.pdf | 294.37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.