Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2843
Title: Удосконалення процесу концентрування плодоовочевих пюре
Authors: Постаджиєв, О. І.
Пеліванова, В. Д.
Issue Date: 2021
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Постаджиєв О. І., Пеліванова В. Д. Удосконалення процесу концентрування плодоовочевих пюре. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 576-578 с.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2843
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-576-578.pdf294.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.