Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28272
Название: Наукові підходи до розробки принципів формування асортименту борошняної продукції
Авторы: Суркова, М. В.
Дата публикации: 25-апр-2012
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Суркова М. В. Наукові підходи до розробки принципів формування асортименту борошняної продукції. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Михайлов В. М., Головко М. П., Чуйко А. М. Харків. 2012. Ч. 2. С. 23
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28272
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012__2-23.pdf224.58 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.