Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28272
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСуркова, М. В.-
dc.date.accessioned2023-03-26T13:58:16Z-
dc.date.available2023-03-26T13:58:16Z-
dc.date.issued2012-04-25-
dc.identifier.citationСуркова М. В. Наукові підходи до розробки принципів формування асортименту борошняної продукції. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Михайлов В. М., Головко М. П., Чуйко А. М. Харків. 2012. Ч. 2. С. 23uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28272-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleНаукові підходи до розробки принципів формування асортименту борошняної продукціїuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012__2-23.pdf224.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.