Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28254
Title: Developing professional competence using the tandem language learning (Розвиток професійної компетентності з використанням мовного навчання в тандемах) .
Authors: Муравйова, О. М.
Архипова, В. О.
Issue Date: 2020
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Муравйова О. М., Архипова В. О. Developing professional competence using the tandem language learning (Розвиток професійної компетентності з використанням мовного навчання в тандемах) . Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 208-209.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28254
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk2_14.05.20_208-209.pdf485.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.