Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28254
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМуравйова, О. М.-
dc.contributor.authorАрхипова, В. О.-
dc.date.accessioned2023-03-26T08:26:45Z-
dc.date.available2023-03-26T08:26:45Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationМуравйова О. М., Архипова В. О. Developing professional competence using the tandem language learning (Розвиток професійної компетентності з використанням мовного навчання в тандемах) . Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 208-209.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28254-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleDeveloping professional competence using the tandem language learning (Розвиток професійної компетентності з використанням мовного навчання в тандемах) .uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk2_14.05.20_208-209.pdf485.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.