Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28028
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСмачило, В. В.-
dc.contributor.authorВевенко, К. С.-
dc.date.accessioned2023-03-24T06:39:07Z-
dc.date.available2023-03-24T06:39:07Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationВевенко К. С. Шляхи розвитку кадрового потенціалу для ефективної діяльності підприємства. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Смачило В. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 51.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28028-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleШляхи розвитку кадрового потенціалу для ефективної діяльності підприємстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_51.pdf186.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.