Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27814
Назва: The use of chickpeas in the production of gluten-free pasta
Автори: Zhambyl, A. M.
Borankulova, A. S.
Kabylda, A. I.
Науковий керівник : Borankulova, A. S.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Zhambyl A. M., Borankulova A. S., Kabylda A. I. The use of chickpeas in the production of gluten-free pasta. Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва: матеріали VІ Міжнар. наук.-практ. конф., присв. ювілейним річницям проф. О. М. Можейка, В. В. Милого, Ю. В. Будьонного, І. І. Назаренка, 29–30 листопада 2022 р.. Scientific adviser A. S. Borankulova. Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2022. С. 31-33
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27814
Розташовується у зібраннях:"Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва": матеріали VI Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої ювілейним річницям проф. О. М. Можейка, В. В. Милого, Ю. В. Будьоного, І. І. Назаренка

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
6_SCIENTIFIC BASIS_2022-32-34.pdf285.07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.