Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27814
Назва: | The use of chickpeas in the production of gluten-free pasta |
Автори: | Zhambyl, A. M. Borankulova, A. S. Kabylda, A. I. |
Науковий керівник : | Borankulova, A. S. |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Zhambyl A. M., Borankulova A. S., Kabylda A. I. The use of chickpeas in the production of gluten-free pasta. Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва: матеріали VІ Міжнар. наук.-практ. конф., присв. ювілейним річницям проф. О. М. Можейка, В. В. Милого, Ю. В. Будьонного, І. І. Назаренка, 29–30 листопада 2022 р.. Scientific adviser A. S. Borankulova. Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2022. С. 31-33 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27814 |
Розташовується у зібраннях: | "Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва": матеріали VI Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої ювілейним річницям проф. О. М. Можейка, В. В. Милого, Ю. В. Будьоного, І. І. Назаренка |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
6_SCIENTIFIC BASIS_2022-32-34.pdf | 285.07 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.