Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27814
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorBorankulova, A. S.-
dc.contributor.authorZhambyl, A. M.-
dc.contributor.authorBorankulova, A. S.-
dc.contributor.authorKabylda, A. I.-
dc.date.accessioned2023-03-22T19:44:39Z-
dc.date.available2023-03-22T19:44:39Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationZhambyl A. M., Borankulova A. S., Kabylda A. I. The use of chickpeas in the production of gluten-free pasta. Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва: матеріали VІ Міжнар. наук.-практ. конф., присв. ювілейним річницям проф. О. М. Можейка, В. В. Милого, Ю. В. Будьонного, І. І. Назаренка, 29–30 листопада 2022 р.. Scientific adviser A. S. Borankulova. Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2022. С. 31-33uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27814-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleThe use of chickpeas in the production of gluten-free pastauk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва": матеріали VI Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої ювілейним річницям проф. О. М. Можейка, В. В. Милого, Ю. В. Будьоного, І. І. Назаренка

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
6_SCIENTIFIC BASIS_2022-32-34.pdf285.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.