Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27814
Название: | The use of chickpeas in the production of gluten-free pasta |
Авторы: | Zhambyl, A. M. Borankulova, A. S. Kabylda, A. I. |
Научный руководитель: | Borankulova, A. S. |
Дата публикации: | 2022 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Zhambyl A. M., Borankulova A. S., Kabylda A. I. The use of chickpeas in the production of gluten-free pasta. Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва: матеріали VІ Міжнар. наук.-практ. конф., присв. ювілейним річницям проф. О. М. Можейка, В. В. Милого, Ю. В. Будьонного, І. І. Назаренка, 29–30 листопада 2022 р.. Scientific adviser A. S. Borankulova. Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2022. С. 31-33 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27814 |
Располагается в коллекциях: | "Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва": матеріали VI Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої ювілейним річницям проф. О. М. Можейка, В. В. Милого, Ю. В. Будьоного, І. І. Назаренка |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
6_SCIENTIFIC BASIS_2022-32-34.pdf | 285.07 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.