Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27814
Название: The use of chickpeas in the production of gluten-free pasta
Авторы: Zhambyl, A. M.
Borankulova, A. S.
Kabylda, A. I.
Научный руководитель: Borankulova, A. S.
Дата публикации: 2022
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Zhambyl A. M., Borankulova A. S., Kabylda A. I. The use of chickpeas in the production of gluten-free pasta. Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва: матеріали VІ Міжнар. наук.-практ. конф., присв. ювілейним річницям проф. О. М. Можейка, В. В. Милого, Ю. В. Будьонного, І. І. Назаренка, 29–30 листопада 2022 р.. Scientific adviser A. S. Borankulova. Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2022. С. 31-33
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27814
Располагается в коллекциях:"Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва": матеріали VI Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої ювілейним річницям проф. О. М. Можейка, В. В. Милого, Ю. В. Будьоного, І. І. Назаренка

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
6_SCIENTIFIC BASIS_2022-32-34.pdf285.07 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.