Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27814
Title: | The use of chickpeas in the production of gluten-free pasta |
Authors: | Zhambyl, A. M. Borankulova, A. S. Kabylda, A. I. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Borankulova, A. S. |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Zhambyl A. M., Borankulova A. S., Kabylda A. I. The use of chickpeas in the production of gluten-free pasta. Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва: матеріали VІ Міжнар. наук.-практ. конф., присв. ювілейним річницям проф. О. М. Можейка, В. В. Милого, Ю. В. Будьонного, І. І. Назаренка, 29–30 листопада 2022 р.. Scientific adviser A. S. Borankulova. Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2022. С. 31-33 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27814 |
Appears in Collections: | "Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва": матеріали VI Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої ювілейним річницям проф. О. М. Можейка, В. В. Милого, Ю. В. Будьоного, І. І. Назаренка |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
6_SCIENTIFIC BASIS_2022-32-34.pdf | 285.07 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.