Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27814
Title: The use of chickpeas in the production of gluten-free pasta
Authors: Zhambyl, A. M.
Borankulova, A. S.
Kabylda, A. I.
metadata.dc.contributor.advisor: Borankulova, A. S.
Issue Date: 2022
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Zhambyl A. M., Borankulova A. S., Kabylda A. I. The use of chickpeas in the production of gluten-free pasta. Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва: матеріали VІ Міжнар. наук.-практ. конф., присв. ювілейним річницям проф. О. М. Можейка, В. В. Милого, Ю. В. Будьонного, І. І. Назаренка, 29–30 листопада 2022 р.. Scientific adviser A. S. Borankulova. Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2022. С. 31-33
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27814
Appears in Collections:"Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва": матеріали VI Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої ювілейним річницям проф. О. М. Можейка, В. В. Милого, Ю. В. Будьоного, І. І. Назаренка

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
6_SCIENTIFIC BASIS_2022-32-34.pdf285.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.