Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27704
Title: Роль бібліотеки у сприянні академічній доброчесності в освітньому та науковому процесі підготовки фахівців харчової галузі
Authors: Гревцева, Наталія Вячеславівна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Олійник, Світлана Георгіївна
Keywords: академічна доброчесність;підготовка студентів;харчова галузь;антиплагіат;етичні норми;роль бібліотеки;academic integrity;training students;food processing;anti-plagiarism;ethical standards;the role of the library;академическая добропорядочность;подготовка студентов;пищевая отрасль;антиплагиат;этические нормы;роль библиотеки
Issue Date: 2020
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Гревцева Н.В., Самохвалова О.В., Олійник С.Г. Роль бібліотеки у сприянні академічній доброчесності в освітньому та науковому процесі підготовки фахівців харчової галузі. Бібліотека у призмі веб-технологій: традиційні та модерні послуги й очікування користувача : Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція, 26–30 жовтня 2020 року : [матеріали] / редкол. : О. І. Черевко [та ін]. Х. : ХДУХТ, 2020. С. 47-51.
Abstract: Розглянуто роль університетської бібліотеки у дотриманні принципів академічної доброчесності під час підготовки фахівців харчової галузі.
The role of the university library in observing the principles of academic integrity in the training of food industry specialists is considered.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27704
Appears in Collections:Бібліотека у призмі веб-технологій: традиційні та модерні послуги й очикування користувача

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
grevceva_samohvalova_olijnik_biblioteka_u_prizmi_veb_tehnologij_2020_47_51.pdf298.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.