Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27704
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГревцева, Наталія Вячеславівна-
dc.contributor.authorСамохвалова, Ольга Володимирівна-
dc.contributor.authorОлійник, Світлана Георгіївна-
dc.date.accessioned2023-03-21T21:15:37Z-
dc.date.available2023-03-21T21:15:37Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationГревцева Н.В., Самохвалова О.В., Олійник С.Г. Роль бібліотеки у сприянні академічній доброчесності в освітньому та науковому процесі підготовки фахівців харчової галузі. Бібліотека у призмі веб-технологій: традиційні та модерні послуги й очікування користувача : Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція, 26–30 жовтня 2020 року : [матеріали] / редкол. : О. І. Черевко [та ін]. Х. : ХДУХТ, 2020. С. 47-51.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27704-
dc.description.abstractРозглянуто роль університетської бібліотеки у дотриманні принципів академічної доброчесності під час підготовки фахівців харчової галузі.uk_UA
dc.description.abstractThe role of the university library in observing the principles of academic integrity in the training of food industry specialists is considered.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectакадемічна доброчесністьuk_UA
dc.subjectпідготовка студентівuk_UA
dc.subjectхарчова галузьuk_UA
dc.subjectантиплагіатuk_UA
dc.subjectетичні нормиuk_UA
dc.subjectроль бібліотекиuk_UA
dc.subjectacademic integrityuk_UA
dc.subjecttraining studentsuk_UA
dc.subjectfood processinguk_UA
dc.subjectanti-plagiarismuk_UA
dc.subjectethical standardsuk_UA
dc.subjectthe role of the libraryuk_UA
dc.subjectакадемическая добропорядочностьuk_UA
dc.subjectподготовка студентовuk_UA
dc.subjectпищевая отрасльuk_UA
dc.subjectантиплагиатuk_UA
dc.subjectэтические нормыuk_UA
dc.subjectроль библиотекиuk_UA
dc.titleРоль бібліотеки у сприянні академічній доброчесності в освітньому та науковому процесі підготовки фахівців харчової галузіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Бібліотека у призмі веб-технологій: традиційні та модерні послуги й очикування користувача

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
grevceva_samohvalova_olijnik_biblioteka_u_prizmi_veb_tehnologij_2020_47_51.pdf298.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.