Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27704
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гревцева, Наталія Вячеславівна | - |
dc.contributor.author | Самохвалова, Ольга Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Олійник, Світлана Георгіївна | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-21T21:15:37Z | - |
dc.date.available | 2023-03-21T21:15:37Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Гревцева Н.В., Самохвалова О.В., Олійник С.Г. Роль бібліотеки у сприянні академічній доброчесності в освітньому та науковому процесі підготовки фахівців харчової галузі. Бібліотека у призмі веб-технологій: традиційні та модерні послуги й очікування користувача : Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція, 26–30 жовтня 2020 року : [матеріали] / редкол. : О. І. Черевко [та ін]. Х. : ХДУХТ, 2020. С. 47-51. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27704 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто роль університетської бібліотеки у дотриманні принципів академічної доброчесності під час підготовки фахівців харчової галузі. | uk_UA |
dc.description.abstract | The role of the university library in observing the principles of academic integrity in the training of food industry specialists is considered. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | академічна доброчесність | uk_UA |
dc.subject | підготовка студентів | uk_UA |
dc.subject | харчова галузь | uk_UA |
dc.subject | антиплагіат | uk_UA |
dc.subject | етичні норми | uk_UA |
dc.subject | роль бібліотеки | uk_UA |
dc.subject | academic integrity | uk_UA |
dc.subject | training students | uk_UA |
dc.subject | food processing | uk_UA |
dc.subject | anti-plagiarism | uk_UA |
dc.subject | ethical standards | uk_UA |
dc.subject | the role of the library | uk_UA |
dc.subject | академическая добропорядочность | uk_UA |
dc.subject | подготовка студентов | uk_UA |
dc.subject | пищевая отрасль | uk_UA |
dc.subject | антиплагиат | uk_UA |
dc.subject | этические нормы | uk_UA |
dc.subject | роль библиотеки | uk_UA |
dc.title | Роль бібліотеки у сприянні академічній доброчесності в освітньому та науковому процесі підготовки фахівців харчової галузі | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Бібліотека у призмі веб-технологій: традиційні та модерні послуги й очикування користувача |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
grevceva_samohvalova_olijnik_biblioteka_u_prizmi_veb_tehnologij_2020_47_51.pdf | 298.71 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.