Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27704
Название: Роль бібліотеки у сприянні академічній доброчесності в освітньому та науковому процесі підготовки фахівців харчової галузі
Авторы: Гревцева, Наталія Вячеславівна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Олійник, Світлана Георгіївна
Ключевые слова: академічна доброчесність;підготовка студентів;харчова галузь;антиплагіат;етичні норми;роль бібліотеки;academic integrity;training students;food processing;anti-plagiarism;ethical standards;the role of the library;академическая добропорядочность;подготовка студентов;пищевая отрасль;антиплагиат;этические нормы;роль библиотеки
Дата публикации: 2020
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Гревцева Н.В., Самохвалова О.В., Олійник С.Г. Роль бібліотеки у сприянні академічній доброчесності в освітньому та науковому процесі підготовки фахівців харчової галузі. Бібліотека у призмі веб-технологій: традиційні та модерні послуги й очікування користувача : Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція, 26–30 жовтня 2020 року : [матеріали] / редкол. : О. І. Черевко [та ін]. Х. : ХДУХТ, 2020. С. 47-51.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто роль університетської бібліотеки у дотриманні принципів академічної доброчесності під час підготовки фахівців харчової галузі.
The role of the university library in observing the principles of academic integrity in the training of food industry specialists is considered.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27704
Располагается в коллекциях:Бібліотека у призмі веб-технологій: традиційні та модерні послуги й очикування користувача

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
grevceva_samohvalova_olijnik_biblioteka_u_prizmi_veb_tehnologij_2020_47_51.pdf298.71 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.