Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27704
Назва: Роль бібліотеки у сприянні академічній доброчесності в освітньому та науковому процесі підготовки фахівців харчової галузі
Автори: Гревцева, Наталія Вячеславівна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Олійник, Світлана Георгіївна
Ключові слова: академічна доброчесність;підготовка студентів;харчова галузь;антиплагіат;етичні норми;роль бібліотеки;academic integrity;training students;food processing;anti-plagiarism;ethical standards;the role of the library;академическая добропорядочность;подготовка студентов;пищевая отрасль;антиплагиат;этические нормы;роль библиотеки
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Гревцева Н.В., Самохвалова О.В., Олійник С.Г. Роль бібліотеки у сприянні академічній доброчесності в освітньому та науковому процесі підготовки фахівців харчової галузі. Бібліотека у призмі веб-технологій: традиційні та модерні послуги й очікування користувача : Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція, 26–30 жовтня 2020 року : [матеріали] / редкол. : О. І. Черевко [та ін]. Х. : ХДУХТ, 2020. С. 47-51.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто роль університетської бібліотеки у дотриманні принципів академічної доброчесності під час підготовки фахівців харчової галузі.
The role of the university library in observing the principles of academic integrity in the training of food industry specialists is considered.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27704
Розташовується у зібраннях:Бібліотека у призмі веб-технологій: традиційні та модерні послуги й очикування користувача

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
grevceva_samohvalova_olijnik_biblioteka_u_prizmi_veb_tehnologij_2020_47_51.pdf298.71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.