Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27598
Название: | Розробка теоретичної моделі одержання піноемульсій з суміші сухої жировмісної та її експериментальне підтвердження |
Авторы: | Горальчук, Андрій Богданович Губський, Сергій Михайлович Терешкін, Олег Георгійович Котляр, Олег Володимирович Омельченко, Світлана Борисівна Товма, Лідія Федорівна |
Ключевые слова: | піноемульсія;Пікерінг-стерична стабілізація;сухі суміші;піноутворююча здатність;комплексоутворення;дестабілізація жиру |
Дата публикации: | 2017 |
Библиографическое описание: | Горальчук А. Б., Губський С. М., Терешкін О. Г., Котляр О. В., Омельченко С. Б., Товма Л. Ф. Розробка теоретичної моделі одержання піноемульсій з суміші сухої жировмісної та її експериментальне підтвердження. Східно-європейський журнал передових технологій. 2017. Т. 2. № 10(86). С. 12-19. DOI: 10.15587/1729-4061.2017.98322. |
Краткий осмотр (реферат): | Розроблено теоретичну модель Пікерінг-стеричної стабілізації структури піноемульсій з низьким вмістом жиру, одержаної із сухої суміші. Експериментально доведено, що граничне напруження зсуву піноемульсії визначається ступенем дестабілізації жирових частинок, які забезпечують Пікерінг стабілізацію піноемульсії. Реалізація комплексоутворення казеїнату натрію та капа-карагінану забезпечує стеричну стабілізацію піноемульсії за рахунок збільшення граничного напруження зсуву міжфазних адсорбційних шарів. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27598 |
Располагается в коллекциях: | Статті |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
horalchuk_hubskyy_skhidno_yevropeyskyy_zhurnal_2017_2_10_12-19.pdf | 1.63 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.