Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27598
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГоральчук, Андрій Богданович-
dc.contributor.authorГубський, Сергій Михайлович-
dc.contributor.authorТерешкін, Олег Георгійович-
dc.contributor.authorКотляр, Олег Володимирович-
dc.contributor.authorОмельченко, Світлана Борисівна-
dc.contributor.authorТовма, Лідія Федорівна-
dc.date.accessioned2023-03-21T11:12:10Z-
dc.date.available2023-03-21T11:12:10Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationГоральчук А. Б., Губський С. М., Терешкін О. Г., Котляр О. В., Омельченко С. Б., Товма Л. Ф. Розробка теоретичної моделі одержання піноемульсій з суміші сухої жировмісної та її експериментальне підтвердження. Східно-європейський журнал передових технологій. 2017. Т. 2. № 10(86). С. 12-19. DOI: 10.15587/1729-4061.2017.98322.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27598-
dc.description.abstractРозроблено теоретичну модель Пікерінг-стеричної стабілізації структури піноемульсій з низьким вмістом жиру, одержаної із сухої суміші. Експериментально доведено, що граничне напруження зсуву піноемульсії визначається ступенем дестабілізації жирових частинок, які забезпечують Пікерінг стабілізацію піноемульсії. Реалізація комплексоутворення казеїнату натрію та капа-карагінану забезпечує стеричну стабілізацію піноемульсії за рахунок збільшення граничного напруження зсуву міжфазних адсорбційних шарів.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.subjectпіноемульсіяuk_UA
dc.subjectПікерінг-стерична стабілізаціяuk_UA
dc.subjectсухі сумішіuk_UA
dc.subjectпіноутворююча здатністьuk_UA
dc.subjectкомплексоутворенняuk_UA
dc.subjectдестабілізація жируuk_UA
dc.titleРозробка теоретичної моделі одержання піноемульсій з суміші сухої жировмісної та її експериментальне підтвердженняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
horalchuk_hubskyy_skhidno_yevropeyskyy_zhurnal_2017_2_10_12-19.pdf1.63 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.