Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27573
Назва: Вплив харчових добавок на реологічні показники пасти з козиного молока
Автори: Бондаренко, Тетяна Аркадіївна
Рижкова, Таїсія Миколаївна
Гейда, І.М.
Боднарчук, І.М.
Данілова, Т.М.
Дата публікації: 2017
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Бондаренко Т. А., Рижкова Т. М., Гейда І. М., Боднарчук І. М., Данілова Т. М. Вплив харчових добавок на реологічні показники пасти з козиного молока. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 129-130.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27573
Розташовується у зібраннях:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_129-130.pdf154.74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.