Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27573
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБондаренко, Тетяна Аркадіївна-
dc.contributor.authorРижкова, Таїсія Миколаївна-
dc.contributor.authorГейда, І.М.-
dc.contributor.authorБоднарчук, І.М.-
dc.contributor.authorДанілова, Т.М.-
dc.date.accessioned2023-03-21T07:51:13Z-
dc.date.available2023-03-21T07:51:13Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationБондаренко Т. А., Рижкова Т. М., Гейда І. М., Боднарчук І. М., Данілова Т. М. Вплив харчових добавок на реологічні показники пасти з козиного молока. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 129-130.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27573-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВплив харчових добавок на реологічні показники пасти з козиного молокаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_129-130.pdf154.74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.