Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27573
Title: | Вплив харчових добавок на реологічні показники пасти з козиного молока |
Authors: | Бондаренко, Тетяна Аркадіївна Рижкова, Таїсія Миколаївна Гейда, І.М. Боднарчук, І.М. Данілова, Т.М. |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Бондаренко Т. А., Рижкова Т. М., Гейда І. М., Боднарчук І. М., Данілова Т. М. Вплив харчових добавок на реологічні показники пасти з козиного молока. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 129-130. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27573 |
Appears in Collections: | Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_129-130.pdf | 154.74 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.