Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27573
Title: Вплив харчових добавок на реологічні показники пасти з козиного молока
Authors: Бондаренко, Тетяна Аркадіївна
Рижкова, Таїсія Миколаївна
Гейда, І.М.
Боднарчук, І.М.
Данілова, Т.М.
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Бондаренко Т. А., Рижкова Т. М., Гейда І. М., Боднарчук І. М., Данілова Т. М. Вплив харчових добавок на реологічні показники пасти з козиного молока. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 129-130.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27573
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_129-130.pdf154.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.