Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27569
Назва: Удосконалення апаратурного оформлення процесів обробки слизових субпродуктів
Автори: Горєлков, Дмитро Вікторович
Дмитревський, Дмитро В'ячеславович
Скрипка, Катерина Анатоліївна
Дата публікації: 2017
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Горєлков Д. В., Дмитревський Д. В., Скрипка К. А. Удосконалення апаратурного оформлення процесів обробки слизових субпродуктів. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 34-35.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27569
Розташовується у зібраннях:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_34-35.pdf94.55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.