Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27569
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГорєлков, Дмитро Вікторович-
dc.contributor.authorДмитревський, Дмитро В'ячеславович-
dc.contributor.authorСкрипка, Катерина Анатоліївна-
dc.date.accessioned2023-03-21T07:39:57Z-
dc.date.available2023-03-21T07:39:57Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationГорєлков Д. В., Дмитревський Д. В., Скрипка К. А. Удосконалення апаратурного оформлення процесів обробки слизових субпродуктів. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 34-35.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27569-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleУдосконалення апаратурного оформлення процесів обробки слизових субпродуктівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_34-35.pdf94.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.