Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27569
Название: Удосконалення апаратурного оформлення процесів обробки слизових субпродуктів
Авторы: Горєлков, Дмитро Вікторович
Дмитревський, Дмитро В'ячеславович
Скрипка, Катерина Анатоліївна
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Горєлков Д. В., Дмитревський Д. В., Скрипка К. А. Удосконалення апаратурного оформлення процесів обробки слизових субпродуктів. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 34-35.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27569
Располагается в коллекциях:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_34-35.pdf94.55 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.