Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27526
Назва: Системно-динамічне моделювання процесів харчових виробництв
Автори: Потапов, Володимир Олексійович
Маяк, Ольга Анатоліївна
Костенко, Станіслав Миколайович
Сардаров, Азіз Мурадович
Дата публікації: 2017
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Потапов В. О., Маяк О. А., Костенко С. М., Сардаров А. М. Системно-динамічне моделювання процесів харчових виробництв. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф.: до 50-річчя Харківського держ. ун-ту харчування та торгівлі, 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 89-90.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27526
Розташовується у зібраннях:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_89-90.pdf255.2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.