Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27526
Название: Системно-динамічне моделювання процесів харчових виробництв
Авторы: Потапов, Володимир Олексійович
Маяк, Ольга Анатоліївна
Костенко, Станіслав Миколайович
Сардаров, Азіз Мурадович
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Потапов В. О., Маяк О. А., Костенко С. М., Сардаров А. М. Системно-динамічне моделювання процесів харчових виробництв. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф.: до 50-річчя Харківського держ. ун-ту харчування та торгівлі, 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 89-90.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27526
Располагается в коллекциях:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_89-90.pdf255.2 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.