Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27526
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПотапов, Володимир Олексійович-
dc.contributor.authorМаяк, Ольга Анатоліївна-
dc.contributor.authorКостенко, Станіслав Миколайович-
dc.contributor.authorСардаров, Азіз Мурадович-
dc.date.accessioned2023-03-20T15:07:51Z-
dc.date.available2023-03-20T15:07:51Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationПотапов В. О., Маяк О. А., Костенко С. М., Сардаров А. М. Системно-динамічне моделювання процесів харчових виробництв. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф.: до 50-річчя Харківського держ. ун-ту харчування та торгівлі, 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 89-90.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27526-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleСистемно-динамічне моделювання процесів харчових виробництвuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_89-90.pdf255.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.