Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27356
Title: Вплив низькотемпературного подрібнення на біологічно активні речовини під час отримання пастоподібних смакових добавок з імбиру
Authors: Лук'янова, В. Г.
Issue Date: 25-Apr-2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Лук'янова В. Г. Вплив низькотемпературного подрібнення на біологічно активні речовини під час отримання пастоподібних смакових добавок з імбиру. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Павлюк Р. Ю., Кострова К. В. Харків. 2012. Ч. 1. С. 106
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27356
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-106.pdf175.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.