Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27356
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛук'янова, В. Г.-
dc.date.accessioned2023-03-19T13:56:09Z-
dc.date.available2023-03-19T13:56:09Z-
dc.date.issued2012-04-25-
dc.identifier.citationЛук'янова В. Г. Вплив низькотемпературного подрібнення на біологічно активні речовини під час отримання пастоподібних смакових добавок з імбиру. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Павлюк Р. Ю., Кострова К. В. Харків. 2012. Ч. 1. С. 106uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27356-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВплив низькотемпературного подрібнення на біологічно активні речовини під час отримання пастоподібних смакових добавок з імбируuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-106.pdf175.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.