Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27219
Назва: Аналіз мінерального та вітамінного складу насіння чіа
Автори: Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Шкляєв, Олексій Миколайович
Рогова, Алла Леонідівна
Дата публікації: 2017
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Шидакова-Каменюка О. Г., Шкляєв О. М., Рогова А. Л. Аналіз мінерального та вітамінного складу насіння чіа. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф.: до 50-річчя Харківського держ. ун-ту харчування та торгівлі, 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 315-316.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27219
Розташовується у зібраннях:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_315-316.pdf105.75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.