Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27219
Title: | Аналіз мінерального та вітамінного складу насіння чіа |
Authors: | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна Шкляєв, Олексій Миколайович Рогова, Алла Леонідівна |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Шидакова-Каменюка О. Г., Шкляєв О. М., Рогова А. Л. Аналіз мінерального та вітамінного складу насіння чіа. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф.: до 50-річчя Харківського держ. ун-ту харчування та торгівлі, 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 315-316. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27219 |
Appears in Collections: | Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_315-316.pdf | 105.75 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.