Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27114
Название: Характеристика вмісту бар у дрібнодисперсних порошках із хлорофіловмісної сировини
Авторы: Андрущенко, І. С.
Дата публикации: 25-апр-2012
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Андрущенко І. С. Характеристика вмісту бар у дрібнодисперсних порошках із хлорофіловмісної сировини. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Погарська В. В., Коробець Н. В. Харків. 2012. Ч. 1. С. 97
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27114
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-97.pdf135.34 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.