Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27114
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАндрущенко, І. С.-
dc.date.accessioned2023-03-17T11:13:14Z-
dc.date.available2023-03-17T11:13:14Z-
dc.date.issued2012-04-25-
dc.identifier.citationАндрущенко І. С. Характеристика вмісту бар у дрібнодисперсних порошках із хлорофіловмісної сировини. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Погарська В. В., Коробець Н. В. Харків. 2012. Ч. 1. С. 97uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27114-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleХарактеристика вмісту бар у дрібнодисперсних порошках із хлорофіловмісної сировиниuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-97.pdf135.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.