Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27091
Title: | Підвищення харчової та біологічної цінності виробів із вівсяного тіста з додаванням йодовмісної сировини |
Authors: | Радіоненко, Н. О. Кобтан, В. О. |
Issue Date: | 25-Apr-2012 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Радіоненко Н. О., Кобтан В.О. Підвищення харчової та біологічної цінності виробів із вівсяного тіста з додаванням йодовмісної сировини. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Павлоцька Л. Ф., Дуденко Н. В., Цибань Л. С. Харків. 2012. Ч. 1. С. 93 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27091 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-93.pdf | 135.3 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.