Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27091
Назва: Підвищення харчової та біологічної цінності виробів із вівсяного тіста з додаванням йодовмісної сировини
Автори: Радіоненко, Н. О.
Кобтан, В. О.
Дата публікації: 25-кві-2012
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Радіоненко Н. О., Кобтан В.О. Підвищення харчової та біологічної цінності виробів із вівсяного тіста з додаванням йодовмісної сировини. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Павлоцька Л. Ф., Дуденко Н. В., Цибань Л. С. Харків. 2012. Ч. 1. С. 93
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27091
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-93.pdf135.3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.