Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27091
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Радіоненко, Н. О. | - |
dc.contributor.author | Кобтан, В. О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-17T10:39:34Z | - |
dc.date.available | 2023-03-17T10:39:34Z | - |
dc.date.issued | 2012-04-25 | - |
dc.identifier.citation | Радіоненко Н. О., Кобтан В.О. Підвищення харчової та біологічної цінності виробів із вівсяного тіста з додаванням йодовмісної сировини. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Павлоцька Л. Ф., Дуденко Н. В., Цибань Л. С. Харків. 2012. Ч. 1. С. 93 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27091 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Підвищення харчової та біологічної цінності виробів із вівсяного тіста з додаванням йодовмісної сировини | uk_UA |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-93.pdf | 135.3 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.