Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27083
Название: Реологічні властивості харчової сировини
Авторы: Козюрін, Д. М.
Научный руководитель: Цуркан, М. М.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Козюрін Д. М. Реологічні властивості харчової сировини. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Цуркан М. М. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 411.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27083
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_411.pdf114.82 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.